Semnează petițiile ARN

Petiție pentru familia Furdui

Confiscarea copiilor, pe 26 aprilie de către statul German, reprezintă o acțiune abuzivă și ilegală. Partidul Alianța Renașterea Națională își exprimă solidaritatea cu fiecare membru al familiei Petru și Camelia Furdui a căror copii minori au fost luați în mod abuziv din familie de către autoritățile germane.ARN dezaproba și deplânge acțiunile abuzive și ostilitatea dovedită de către autoritățile Germaniei față de familia Furdui.

Responsabilizăm statul roman în legatură cu vaccinul Covid 19!

ARN susține libertatea de a alege sau respinge vaccinarea și încurajează informare referitoare la beneficiile și riscurile vaccinului ne declarăm total împotriva oricărei obligații referitoare la vaccinare și vom milita împotriva oricărei îngrădiri a libertăților datorită alegerii de a refuza vaccinarea. Semnați și distribuiți pentru un stat responsabil care își protejează cetățenii.

Contribuie ca voluntar

Avem multe lucruri de făcut. Poți contribui în multe feluri și în domenii de activitate diverse, în funcție de experiență și posibilități: zilnic sau săptămânal, minute sau ore, progresăm puțin câte puțin, dar sigur.

Devino membru

Hai în echipa ARN! Împreună putem construi o echipă puternică. Ai nevoie de doar 2 minute ca să devii membru ARN și să participi la renașterea României!

Donează

Continuitatea ARN poate fi posibilă grație contribuției fiecăruia dintre voi. Orice sumă cât de mică sau mare, donată odată sau lunar înseamnă enorm de mult.

Idei și sugestii

Ai vreo idee sau sugestie care ar putea contribui la renașterea României? Le așteptăm cu mare nerăbdare, le citim cu atenție și analizăm punerea în practică.

Înscrie-te ca simpatizant

Împărtășești aceleași valori, idei, principii, sentimente sau aspirații cu ARN dar încă nu ești te-ai decis să devii membru? Nici o problemă, înscrie-te ca simpatizant.